5 Unikke Festlokaler

·

,
Unikke festlokaler
Indhold

  Der er bare noget helt særligt ved at holde sin fest i et lokale der bare lige kan dét ekstra. På Nuento kan du finde mange flotte og anderledes festlokaler!

  Nedenfor finder du 5 unikke festlokaler fra hele landet, som du kan booke til din næste fest.

  Rosenparkens Pavillon

  Den unikke pavillon i Rosenparken kan danne de perfekte rammer for dig, der vil holde en fest i et smukt og anderledes festlokale med højt til loftet beliggende i fantastisk natur! 

  Den originale pavillon fra 1928 brændte desværre ned i 1986 efter et lynnedslag startede en brand i pavillonen. Man besluttede hurtigt at en ny pavillon skulle opføres. Bygningen skulle ligne den gamle pavillon, men moderniseres med nye faciliteter. To år senere stod den nye pavillon færdig, og den har siden dannet rammer for mange skønne fester. 

  Det flotte festlokale i Aalestrup, der rummer 100 gæster, har desuden en stor stenbelagt terrasse, der er oplagt til reception og velkomstdrink. 

  📍 Nygade 18C, 9620 Aalestrup

  Småbådsværftet

  Småbådsværftet er muligvis vores mest rustikke festlokale, der allerede er utrolig stemningsfyldt i sig selv. 

  Ude på Refshaleøen finder man det tidligere småbådsværft, hvor man engang byggede og vedligeholdte småbåde. Nu danner det rå lokale i værftet rammerne om de fedeste fester for op til 50 gæster. 

  De unikke festlokaler er udstyret med borde og stole, der passer lige ind i stilen, mens væggene er pyntet med alverdens gamle skilte, der kan få enhver til at gå på opdagelse i lokalet.

  Og er lokalet ikke nok for at gøre din fest helt speciel, kan du pifte arrangementet op ved at hente og bringe dine gæster i det gamle skib fra Søværnet, M/S Simone L. 

  📍 Refshalevej 340, 1432 København K

  Topkær Fest 

  Har du altid drømt om at holde fest midt i en juletræsplantage? 

  Lidt nord for Aarhus finder du Topkær Fest, der har det dejligste festlokale omgivet af skøn natur. 

  Klaus og Line, der driver og ejer virksomheden, købte i 2019 juletræsplantagen for at starte livet som juletræsavlere. Med plantagen fulgte en skøn julebutik med, men eftersom den kun har åbent få uger om året, valgte familien at opføre en tilbygning, der skulle fungere som festlokale til udlejning. I foråret 2019 stod det smukke festlokale færdigt, og har fået tilstødende lokaler så som serveringskøkken, legerum og toiletter. 

  Den smukke “træhytte” har allerede været brugt til flere konfirmationer, fødselsdage og naturskønne bryllupper med udendørs vielser.  

  📍 Topkærvej 13, 8200 Aarhus

  AUDI Business Lounge

  Har fodbolden et særligt plads i dit hjerte eller mangler du bare et helt unikt sted at holde din næste fest? Så er lokalerne med udsigt til AaBs fodboldstadion helt sikkert noget for dig! 

  AUDI Business Lounge på Aalborg Portland Park skiller sig i dén grad ud fra andre festlokaler. Lougen ligger på 1. sal og giver derfor en fantastisk udsigt over fodboldbanen og tribunerne, som helt sikkert vil få dine gæster til kigge ud en ekstra gang – fodboldfan eller ej! 

  Skulle lokalet, der rummer 100 gæster, ikke være den helt rigtige størrelse, finder du også to andre skønne og unikke festlokaler med plads til henholdsvis 70 gæster eller 250 gæster.  

  📍 Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg

  Skummesalen 

  Tæt på Løkken finder man Skummesalen – et dejligt festlokale med højt til loftet og et stort vinduesparti der giver det skønneste lysindfald i lokalet. 

  Skummesalen har fungeret som forsamlingshus siden 2012, men bygningens historie dateres tilbage til 1918 og har haft mange funktioner gennem de seneste 100 år. 

  Bygningen blev tilbage i 1918 etableret som mejeri i det lille landsbysamfund i Vittrup. Da man købte grunden, hvorpå mejeriet skulle opføres, gav man ikke mere end 30 øre pr. m2, og selve bygningen kostede omkring 23.000 kr. at opføre. 

  Da mejeriet ikke længere var rentabelt, valgte man i 1966 at nedlægge mejeriet, og året efter blev ejendommen solgt og indrettet som autoværksted. Senere har mejeriet også huset posthus, garnforretning, galleri, cafe og børnehave. Og nu har du mulighed for at fejre din næste fest i mejeriets anderledes festlokaler.

  📍 Løkkensvej 826, 9480 Løkken

  Flere anderledes festlokaler på Nuento

  Fandt du ikke lige det perfekte lokale til din næste fest blandt disse 5 unikke festlokaler?

  På Nuento kan du finde mange flere anderledes festlokaler i hele landet, hvor der helt sikkert også er et lokale der passer til din næste fest!

  Og mangler du mad til festen, kan Nuento også hjælpe her. Med Danmarks største udbud af madleverandører til fester, er der noget for enhver smag – hvad end det er helstegt pattegris eller 3-retters gourmetmiddag.

  Se også vores huskeliste til festen her.