Moderne julemad til din julefrokost eller julemiddag 2023

·

Julebord med julemad og gæster
Indhold

  Julen er en tid, hvor traditionerne træder i kraft, og klassisk julemad som flæskesteg, andesteg og risalamande ofte er på menuen. Men hvorfor ikke tænke ud af boksen og skabe magi ved julebordet med moderne julemad? Hos Nuento har vi samlet nogle fantastiske alternativer til den traditionelle julemad, der vil overraske og glæde dine gæster.

  Helstegt Pattegris med det Klassiske Juletilbehør

  Moderne julemad - Helstegt pattegris med julebuffet

  Lad os starte med et imponerende alternativ til den klassiske flæskesteg. En julegris med stor julebuffet er en festlig oplevelse, der giver dine gæster mulighed for at nyde en saftig helstegt pattegris med en overdådig julebuffet. Her kan du tilføje de velkendte favoritter som brunede kartofler og rødkålssalat og andet lækkert tilbehør som vintersalat, gulerodssalat, asier og agurkesalat. Og selvfølgelig kan du tilvælge den uundværlige risalamande for at fuldende måltidet. Helstegt pattegris er særligt velegnet til store selskaber, for der er rigeligt med kød, så ingen går sultne fra bordet.

  Street Food Julemad: Nyfortolkning af Traditionen

  Moderne street food julemad

  Street food julemad er en spændende nyfortolkning af den traditionelle julefrokost, hvor velkendte smage og klassiske retter får et nyt liv. Denne moderne julemenu tilfører ekstra smag og underholdning til din fest.

  Udvalget af retter bygger bro mellem gadekøkkener og juletraditioner, hvilket resulterer i en kulinarisk oplevelse, der er unik og uforglemmelig. Det er ikke bare mad; det er en fest for smagsløgene og en invitation til at udforske nye smagsoplevelser.

  Italiensk Julefrokost med Oste, Gourmet Pizza og Tiramisù

  Italiensk Julefrokost med Oste, Gourmet Pizza og Tiramisù

  Nyd autentiske italienske smage og aromaer med en italiensk julefrokost! En italiensk julefrokost kan byde på et stort udvalg af oste, herunder mozzarella, parmesan og pecorino, og kombineret med lækre gourmetpizzaer, giver det dig og dine gæster mulighed for at opleve en bid af Italien.

  For at fuldende denne skønne rejse til Italien kan du også tilføje den uundværlige tiramisù dessert. Den cremede og kaffesmagende tiramisù er en elsket klassiker og den perfekte afslutning på en lækker italiensk julefrokost.

  Vegansk Julefrokost: Klassikere Genopfundet uden Kompromis

  Vegansk Julefrokost med fredsfisk, hønsefri salat, vegansk risalamande - find moderne julemad her

  Denne veganske julemenu hylder de klassiske retter, vi alle kender og elsker, men med et grønt og bæredygtigt twist. Fra “Fredsfisk” lavet af paneret pastinak til hønsefri salat og ikke mindst, den elskede risalamande, er det moderne julemad med en kant. Gør din julefrokost mere inkluderende og miljøvenlig med veganske alternativer.

  Flæskestegssandwich: En Festlig Julespecialitet

  Flæskestegssandwich

  Flæskestegssandwichen er en elsket julespecialitet, der bringer den autentiske julesmag til dig i en let og håndterbar form. Den består af en saftig steg med sprøde svær, som er et af de mest ikoniske elementer i det danske julebord- og er en fryd for smagsløgene og en dejlig tilføjelse til enhver julefrokost eller julemiddag.

  Det saftige kød, de sprøde svær og det lækre sylt skaber en harmonisk balance af smagsoplevelser. Kombinationen af disse elementer i en smørbagt brioche bolle gør det til en let spiselig og festlig ret, der kan nydes af alle. Retten er velegnet til både store og små arrangementer.

  Tapasfade med Charcuteri og Oste

  Tapasfade med Charcuteri og Oste Til julefrokost eller julemiddag

  Tapasfade er en skøn og festlig del af det spanske køkken, der bringer smagen af Middelhavet til din julefest.

  På tapasfadene finder du et udvalg af delikate spanske pølser, lufttørret skinke, saftige oliven, forskellige oste med forskellige smagsvarianter og teksturer samt frisk frugt og knasende kiks og saftigt brød. Kombinationen af smagsoplevelser, fra det krydrede og salte til det søde og sprøde, gør tapasfadene til en skøn smagsoplevelse.

  Det bedste ved tapasfadene er, at de er perfekte til at dele og nyde i godt selskab, hvilket gør dem til en ideel julemad til både små og store sammenkomster. Tapasfadene er alsidige og kan tilpasses efter dine præferencer, hvilket gør dem til en ideel løsning for alle, der elsker at udforske nye smage og skabe en afslappet og festlig stemning.

  Luksus Ribeye: En Autentisk Grillfest

  Luksus Ribeye til julefrokost eller julemiddag

  Ribeye-steak er indbegrebet af en ægte grillfest! Denne menu er det ultimative julemad til dem, der elsker den autentiske smag af grillning og ønsker at tilføje et festligt strejf til enhver sammenkomst.

  Ribeye-steak er kendt for sin marmorering og saftighed. Den møre og velsmagende bøf har en naturlig fedtkant, der tilfører en dyb smag. Med en perfekt grillning får du en dejlig, røget smag og en saftig konsistens, der glæder smagsløgene.

  Med krydrede bagekartofler og lækre salater som tilbehør bliver grillfesten komplet. Bagekartoflerne er fyldt med smag og serveres med et rigeligt udvalg af kryddersmør, mens salaterne bringer friskhed og farve til bordet.

  Moderne Julemad til Firmajulefrokosten

  Firmajulefrokost

  Firmajulefrokosten er en begivenhed, som dine medarbejdere ser frem til hvert år, og det er en perfekt anledning til at prøve noget anderledes og spændende. Moderne julemad er det perfekte valg for din firmajulefrokost, da det tilbyder en unik smagsoplevelse, der skiller sig ud fra den traditionelle julemad.

  Vælg en moderne julemenu, der passer til din virksomhed og medarbejdere. Fra helstegt pattegris til veganske alternativer, street food-inspirerede retter og autentisk italiensk julemad, er der en bred vifte af muligheder at udforske.

  Moderne julemad giver dig mulighed for at overraske dine kollegaer med spændende smagsoplevelser og samtidig skabe en hyggelig og afslappet atmosfære til jeres julearrangement. Så hvorfor ikke tage jeres firma-julefrokost til det næste niveau i år og lade moderne julemad være midtpunktet for festen?

  Gør din firmajulefrokost mindeværdig i år ved at servere moderne julemad, der vil begejstre dine medarbejdere og skabe en festlig og festlig atmosfære ved begivenheden.

  Bestil din julemad hos Nuento

  Hos Nuento kan du nemt bestille julemad og street food til din begivenhed. Vi har sammensat et stort udvalg af spændende julemenuer og street food-koncepter, der passer til enhver smag og lejlighed.

  Her kan du se priserne med det samme, helt uden at du behøver at indhente tilbud fra hver enkelt leverandør. Dette gør processen helt enkel og gennemsigtig, så du hurtigt og bekvemt kan vælge det julemad, der passer bedst til din fest.

  Foodtruck til Din Julefrokost eller Julemiddag

  Forestil dig, hvordan dine gæster bliver begejstrede, når de ser en farverig foodtruck ankomme til jeres fest og begynder at forberede lækre retter lige for øjnene af dem.

  Så hvorfor ikke overveje at tilføje et strejf af nyskabelse til din næste julefrokost? Med en foodtruck kan du give dine gæster en helt unik og interaktiv madoplevelse. Forestil dig en pizzatruck, der serverer velsmagende pizzaer lige fra stenovnen, eller en dessertvogn med pandekager, æbleskiver og varm gløgg. Mulighederne er uendelige.

  At tilføje en foodtruck til din julefrokost er en fantastisk måde at skabe en afslappet og samtidig mindeværdig atmosfære. Dine gæster vil nyde at gå på opdagelse i forskellige madstationer og vælge deres yndlingsretter.

  Uanset om du ønsker at inkludere en foodtruck som hovedret, dessertstation eller som en del af din moderne julemenu, er det en sikker måde at gøre din julefrokost eller julemiddag endnu mere mindeværdig.

  Alternativ julemad 2023

  Moderne julemad åbner op for en verden af smagsoplevelser og kreative retter. Så hvorfor ikke prøve noget nyt og gøre din julefrokost eller julemiddag til noget helt særligt i 2023? Vælg en eller flere af vores moderne julemadkoncepter og skab uforglemmelige øjeblikke for dig og dine gæster. God jul og velbekomme!

  Læs også:
  Regler til Pakkeleg
  Den Perfekte Julefrokost 2023