Foodtruck Til Firmaarrangementet

·

Indhold

  Foodtrucks er en stigende trend over hele verden, og det er ikke svært at se hvorfor! De mobile køkkener åbner mange døre for dem, der skal planlægge diverse arrangementer.

  At leje en foodtruck til firmaarrangementet er en god måde at forkæle dine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere når der skal gøres noget ekstra uden, at det behøver være mere besværligt for dig.

  Med en foodtruck til firmafesten, vil gæsterne få muligheden for at opleve noget nyt og spændende, i stedet for den traditionelle buffet eller siddende middag. Det vil også give dem mulighed for at gå rundt og nyde deres mad, mens de socialiserer med andre kolleger. Derudover vil en foodtruck give din fest et unikt og moderne look, som vil vække opsigt og imponere dine gæster.

  Foodtrucks På Din Drømmelokation

  Med en foodtruck til firmaarrangementet kan du skabe en oplevelse, dine gæster sent vil glemme! Det giver en unik dimension til din fest og efterlader et godt indtryk til gæsterne – og bedst af alt så er du fri for alt stressen omkring maden.

  De mobile foodtrucks kan køres lige derhen, hvor du har brug for det. Så hvor end din firmafest, reception eller lignende holder til, er det næsten garanteret, at en foodtruck kan komme ud og forkæle dine gæster.

  Forstil dig bare at få et skud koffein serveret fra en lille kaffevogn inden I kaster jer over teambuilding-øvelser ude i skoven. Eller hvad med nogle lækre tacos til frokost til din reception? Du kunne også bare forkæle dine kunder med en iscykel foran butikken på en varm sommerdag eller servere gode hotdogs og burgere til fyraften.

  Foodtruck til firmaarrangement

  Et Væld Af Muligheder

  Der findes rigtig mange forskellige foodtrucks, og det er næsten helt sikkert, at du kan finde en foodtruck der passer til dit firmaarrangement.

  Der er ikke det, du ikke kan få en foodtruck til at servere – hvad end du er i humør til burgere, tacos, pandekager, hotdogs, sandwiches, gyros, pasta, isdesserter eller noget helt andet.

  Det kan nogle gange være svært at vælge, den perfekte foodtruck til firmaarrangementet. Derfor vælger mange lidt større virksomheder også at booke flere foodtrucks til deres arrangementer, så gæsterne kan vælge mellem forskellige køkkener. Se på det som en madfestival, hvor gæsterne hygger sig med at se de forskellige muligheder og vælge lige det, de har lyst til.

  Du kan nemt og enkelt finde et stort udvalg af foodtrucks fra hele landet på Nuento.

  Foodtrucks Ad Libitum

  Der er ikke noget værre end ikke at blive mæt til et firmaarrangement. Ikke nok med at det smitter af på stemningen, men det kan også gå hen og afspejle virksomheden dårligt – særligt blandt potentielle kunder og samarbejdspartnere.

  Det problem kan du dog nemt komme ud over ved at vælge en foodtruck, der serverer ad libitum. På den måde sikre du dig, at dine gæster får alt det mad, de kunne tænke sig – og du skal ikke tænke på andet end at netværke og hygge dig til arrangementet.

  Derudover har “ad libitum”-løsningerne ofte en rigtig fornuftig pris, som sjældent er meget dyrere end den “almindelige” løsning, hvor gæsterne kun får én portion. Så tøv ikke med at booke en foodtruck til firmafesten, som kan tilbyde ad libitum.

  Kaffevogn Til Firmaarrangementet

  Om du så holder firmafest, reception eller noget helt tredje, går du aldrig galt i byen med en kaffevogn!

  Vi har et stort udvalg af kaffevogne i hele landet, der er klar til at servere kaffe for din virksomhed. De fleste af vores kaffevogne har professionelle baristaer, der brygger helt exceptionel god kaffe!

  Mange kaffevogne serverer selvfølgelig også meget andet end kaffe, f.eks. kakao, chailatte og te. Der er altså noget lækkert for enhver – også dem der ikke drikker så meget kaffe.

  Kaffevogn til firmafest

  Her kan du læse mere om foodtruck til fest.