Foodtruck til Fest

·

Indhold

  At få en foodtruck ud til dit næste arrangement er et festligt indslag i sig selv og spreder en hyggelig og nærværende stemning blandt gæsterne.

  Lej en foodtruck til fest på Nuento. Her finder du mange forskellige foodtrucks, som kan pifte din fest op – hvad end det er saftige burgere, en mobil kaffebar, en hyggelig isvogn eller noget helt fjerde.

  Vores udvalg af vogne er stort og du finder forskellige vogne i hele landet uanset om du skal bruge den til en fest i København, Aarhus, Odense, Aalborg eller et helt andet sted i landet.

  Hvorfor er en foodtruck en god idé?

  Amerikanernes populære “food truck” har efterhånden vundet danskernes hjerte. De kære foodtrucks (eller madvogne) er i løbet af de seneste år eksploderet i popularitet, og flere og flere efterspørger dem til både privatfester og firmaarrangementer. Men hvad er det lige, der gør, at det er så fedt? Og det er faktisk lidt svært at beskrive. Det hele handler nemlig om den stemning, den er med til at skabe blandt festens gæster!

  Forestil dig at vognen triller på plads, åbner lågerne og duften af f.eks. friskbrygget kaffe spreder sig blandt gæsterne. Gæsterne kigger nysgerrigt på foodtrucken, og den hyggelige summen af gæsternes småsnak begynder at fylde i selskabet, mens de henter en lækker forfriskning ved vognen.

  Har du prøvet det før, så ved du lige præcis, hvad vi mener. Det er den fedeste følelse og stemning!

  NorSoe Food · Lej på Nuento

  Kun fantasien sætter grænser!

  Foodtrucks kan bruges i alverdens sammenhænge – hvad end du vil byde dine gæster på en kaffe til receptionen, noget lækker mad til middagen, en forfriskende is til dessert eller en saftig burger til natmad.

  Ja, du kan jo faktisk lave et helt tivoli eller en food court med forskellig slags mad og lade dine gæster gå på opdagelse blandt et mekka af streetfood!

  Med en foodtruck til festen gør du allerede festen mere unik, men hvis dét ikke er nok i sig selv, kan du kombinere det med et unikt festlokale. Så er du garanteret at få en helt uforglemmelig oplevelse, som du og dine gæster helt sikkert ikke vil glemme.

  Se fem af vores helt unikke festlokaler her.

  Hvad koster en foodtruck til fest?

  Ja, ja – nu har vist du godt forstået, at det er fedt at leje en foodtruck, men “alting har jo også en pris” tænker du nok. Selvfølgelig!

  Vi kan desværre ikke komme med én pris her på, hvad det ville koste, da det varierer fra afhængig af, hvad du vil have. Skal du bruge en kaffevogn, en isvogn, en burgervogn eller noget helt andet? Se priser på foodtrucks på Nuento.

  Burger Under Blokken · Lej på Nuento

  Hvilke foodtrucks har Nuento?

  På Nuento har vi mange forskellige foodtrucks, som du kan vælge imellem afhængig af hvilken fest, du skal holde. Det store udvalg gør det nemmere for dig at finde lige den vogn og det slags køkken, som du har lyst til at tilbyde dine gæster. Og vi har selvfølgelige vogne fordelt i hele landet, så du forhåbentlig kan finde en uanset, hvor du bor.

  Vi har hevet et udpluk af vores mange vogne frem nedenfor, men du kan gå på opdagelse og finde en foodtruck til fest på Nuento.

  Conrads & Coffee

  Conrads & Coffee – Kaffe og Isbar

  Lille Ma's

  Lille Ma’s

  Aarhus Sweet Food

  Aarhus Sweet Food

  Los Gringos Locos Foodtruck

  Los Gringos Locos Foodtruck

  Har du spørgsmål om foodtrucks til festen?

  Står du tilbage med ubesvarede spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os! Vi hjælper gerne både med de mere praktiske spørgsmål, men vi kommer også gerne med bud på, hvad der ville komplimentere din fest bedst.

  Du kan kontakte os alle hverdage fra kl. 08:00—22:00 på telefon 93 40 60 40. Du kan også skrive en mail til os på kontakt@nuento.dk, så lover vi at vende tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at hjælpe dig!