DIY: Idéer Til Halloweenkostumer

·

Halloween: spøgelse
Indhold

  Mangler du et godt halloweenkostume? Bare rolig, vi har fundet nogle gode idéer til hjemmelavede kostumer, som du selv kan lave.

  Det kan være svært at beslutte sig for udklædningen til årets halloweenfest – hvad end det er noget, du selv skal have på, om du hjælper en god ven, eller om det er dine børn, der skal bruge det til skolens halloweenfest.

  Du har måske heller ikke lige lyst til at skulle investere i et dyrt halloweenkostume, som du alligevel får brugt igen?

  Vi har fyldt siden med god inspiration til uhyggelige DIY halloweenkostumer. Her er det vigtigste element egentlig bare lidt kreativitet.

  Klassikeren: Spøgelsesudklædning

  En god og gammel klassiker, som langt de fleste kan klare uden at skulle investere i nye materialer, er selvfølgelig spøgelseskostumet.

  Hvad skal du bruge:

  • Hvidt lagen
  • Saks
  • Evt. solbriller

  Den Kreative: Papkasser

  Har du nogle papkasser i overskud derhjemme? Så er det på tide at slippe kreativiteten løs!

  Du kan nemlig lave alverdens sjove halloweenudklædninger med bare lidt overskudspap. Og ja, du havde nok gættet det: Det er kun fantasien der sætter grænsen.

  Hvad skal du bruge:

  • Pap
  • Saks
  • Tape
  • Evt. maling

  All In: Ansigtsmaling

  Har du virkelig lyst til at gå all in og udfolde dine kunstneriske evner, så er det oplagte valg at gå med et halloweenkostume, hvor ansigtsmaling spiller den helt store rolle.

  Det smart med ansigtsmaling er også, at du langt hen ad vejen bagefter kan nøjes med at bruge af dit eget tøj til din udklædning. F.eks. ser det fedt ud med helt sort eller helt hvidt tøj.

  Hvad skal du bruge:

  • Ansigtsmaling
  • Evt. hat eller slør

  Billigt og Nemt Halloweenkostume

  Er du ikke lige så meget til selv at skulle lave for meget, så kan du ofte finde billige masker, som du kan bruge i stedet for.

  På den måde får du stadig hurtigt et gennemført og godt halloweenkostume til en god pris – og så kan du jo nemt genbruge masken en anden gang.

  Find f.eks. uhyggelige halloweenmasker på Temashop.

  Nu hvor du har fundet inspiration til dit næste halloweenkostume, så mangler du måske inspiration til den perfekte halloweenfest?

  Ud over den perfekte udklædning, indebærer den perfekte halloweenfest både lækker mad, farverige halloweendrinks, sjov underholdning og god musik!

  Alt sammen kan du finde inspiration til i vores indlæg “6 Ideer til en Uhyggelig Halloweenfest”.