Annelines 30 Års Fødselsdag: Drinks & Dans Natten Lang

·

,
30 års fødselsdag
Indhold

  Annelines 30 års fødselsdag gik ikke stille for sig, da hun blev fejret af familie og venner i Grundfør Forsamlingshus nær Aarhus. Lækker mad, gode drinks, underholdning og dans natten lang – en bedre start på 30’erne kan man næsten ikke bede om.

  En Festlig Aften

  Gæsterne var inviteret til fest kl. 18.00, hvor de blev budt på lækre velkomstdrinks i baren.

  Inden gæsterne kom havde Anneline dækket bordene pænt med store, hvide duge fra Den Perfekte Fest og bordkort fra Søstrene Grene. Derudover havde hun pyntet lokalet med diverse pynt fra MySelfie og en stor ballonvæg fra Temashop.

  Indtil kl. 19.00 kunne gæsterne gå rundt og mingle, få noget koldt at drikke og spise et par snacks ind maden blev serveret.

  Eftersom gæsterne bestod af både familie og venner, hvor alle ikke kendte hinanden på forhånd, valgte Anneline at gæsterne lige kort skulle præsentere sig. “Det var medvirkende til at skabe en sjov og uformel stemning, som satte grobund for en fantastisk aften.”

  Anneline pakker gaver op til 30 års fødselsdagsfest

  Middagen blev leveret udefra og stillet an på buffeten, så gæsterne selv kunne vælge, hvad de ville have. Der var rigeligt at vælge mellem; bl.a. rosmarinstegt kylling, øl-braiseret oksesteg, hjemmelavet tærte, kold kartoffelsalat, lækker salat og lunt brød.

  Under middagen blev Anneline overrasket med flotte taler og sjov underholdning planlagt af familie og venner. Der blev både sunget, grint og fældet et par glædestårer undervejs.

  Til maden blev der både serveret hvidvin og rødvin, og der var efterfølgende rig mulighed for at mikse alle de drinks, man kunne tænke sig i baren, hvor køleskabet var fyldt med gin, vodka, øl, vin, sodavand og diverse alkoholfrie genstande.

  Da alle var færdige med at spise blev der pakket gaver op, hygget med de skønne gæster, drukket en masse, og danset mindst lige så meget! Og havde gæsterne danset sig tørstige, var køleskabet blevet fyldt godt op med alt, hvad hjertet kan begære, så gæsterne kunne finde lige det, de lystede til at slukke tørsten.

  Der var derudover også god trafik til MySelfie stationen*, hvor billederne kun blev sjovere jo senere timerne blev – en sjov måde at mindes sin 30 års fødselsdag.

  *få rabat på MySelfie, når du booket et lokale på Nuento.

  MySelfie til 30 års fødselsdag
  MySelfie-stationen var god underholdning til festen!

  Lokaler Der Indfrier Forventningerne

  Det er ikke altid nemt at finde det rette lokale, og Anneline havde svært ved at finde det helt rigtige lokale, der både passede til hendes budget, og som kunne indfri de drømme, hun havde om sin 30 års fødselsdagsfest.

  Da hun faldt over Grundfør Forsamlingshus og forelskede sig i det store, lyse festlokale, var det med at handle hurtigt!

  “Forsamlingshuset bookede jeg udelukkende ud fra billederne på Nuento’s hjemmeside.

  Der var ikke mange ledige datoer tilbage, så man skulle være hurtig! Derefter var der bare og krydse fingre for, at billederne også levede oppe til forventningerne. Og dét indså jeg hurtigt, at de gjorde da jeg så stedet.

  Det var nemt at booke i systemet og der var intet at komme efter, hverken inden, under eller efterfølgende.”

  Med ca. 45 gæster var det store festlokale helt perfekt, da der både var plads til de store runde borde, buffetbord, gavebord, en MySelfie station og et område til dansegulv. Derudover var Anneline og sine gæster begejstrede for bar-området, som blev brugt til velkomsten, og hvor folk ellers bare hyggede i løbet af aftenen.

  Den Bedste Start På 30’erne

  At holde en 30 års fødselsdagsfest er muligvis den bedste start på 30’erne. I hvert fald er Anneline utroligt glad for at have fejret dagen med så mange, der holder af hende!

  “Det bedste ved min aften var helt bestemt bare at være omringet af de mennesker, jeg elsker allermest på denne jord.

  Jeg følte mig utrolig privilegeret over at have muligheden for at fejre starten af mine 30’er med så mange fantastiske mennesker, der alle var der for at bidrage til en god fødselsdag for mig.

  Alt i alt havde jeg en super dejlig aften i de skønne lokaler. Det blev lige som jeg have ønsket og håbet på.”

  Til sidst vil Anneline anbefale andre der skal holde 30 års fødselsdag eller lignende, at man sætter god tid af til de mere praktiske gøremål såsom opsætning af borde og stole, bordopdækning og dekoration af lokalerne. “Det tager altid længere tid end man umiddelbart forventer.”

  Mangler du en huskeliste til den store fest, kan du finde en her.