Velkommen til vores første blogindlæg og tak fordi, at du har lyst til at læse med. Om lidt ved du præcis, hvad idéen bag Nuento er!

Nuento er stiftet af fire passionerede iværksættere; Rasmus Abildgaard, Rasmus Nørskov, Mads Egmose og undertegnede, Andreas Egmose.

Vi har siden 2019 gjort det til vores mission at gøre livet nemmere for dig, når du skal holde stor fest. Det skal være enkelt – og ikke mindst hurtigt – at finde og booke det helt rigtige sted! Det skal ikke tage hverken dage eller uger, men skal kunne gøres på 15 minutter torsdag aften. På din telefon, tablet eller bærbar. Ligesom man er vant til med hoteller, fly og take-away.

Det betyder, at det igen bliver attraktivt at holde stor fest. Og det mener vi faktisk er vigtigt. Den store fest betyder nemlig meget for vores relationer; den styrker sammenholdet. Blandt familie og venner. I landsbyer og lokalsamfund. Man kan påstå, at den har været med til at skabe det samfund vi lever i idag – særligt i de mindre byer, hvor forsamlingshusene spiller en central rolle. Her har man spillet op til dans i næsten 150 år og skal man blive ved med det, jamen så kræver det, at folk benytter sig af forsamlingshuset når de skal fejre livets milepæle. Ellers kan det ikke køre rundt.

Den overskuelige fest

I dag kan vi vælge, om vi vil fejre den runde fødselsdag på restaurant, i biografen, i et eventcenter, tage ud at rejse eller slet ikke gøre noget. Mulighederne er mange og den store private fest, hvor alt arrangeres af os selv, bliver hurtigt den uoverskuelige løsning. Det vil vi gerne ændre med følgende koncept når du skal holde fest:

»Du søger blot på, hvor det skal være, hvad det skal koste, og hvor mange gæster der skal være plads til. Når du har fundet det perfekte sted, kan du lynhurtigt booke og betale for lokalet. Så nemt er det!«

Det er dér, vi gerne vil hen. Hurtigst muligt. Og vi er der faktisk allerede ifm. booking og betaling, mens søgefunktionen er undervejs. Lige om lidt bliver det helt vildt nemt for dig!

Udlejer: Spar tid!

Samtidig vil vi gerne gøre det lettere (og sjovere) at være udlejer af et selskabslokale eller forsamlingshus. Mindre administrativt bøvl og mere tid til alt det andet. Det er den helt naturlige konsekvens når du med det samme kan se, hvornår lokalet er ledigt, hvad det koster og hvad det indeholder. Og når du efterfølgende kan både leje og betale online.

Hos Nuento sørger vi selvfølgelig også for, at udlejeren har et produkt, som løbende udvikles, forbedres, og ikke mindst, supporteres. Det betyder, at hver enkelt udlejer slipper for både indkøb og vedligeholdelse af egen hjemmeside. Fedt, ik’? Det kan nemlig hurtigt blive en bekostelig affære og give anledning til mange frustrationer. Ikke hos Nuento!

Har du lyst, kan du se det hele på www.nuento.dk. Feedback modtages med kyshånd på kontakt@nuento.dk

Tak fordi du læste med. Jeg ønsker dig en rigtig god sommer 😎🌞