20 Aktiviteter Til Polterabend – En Sjov & Festlig Dag

·

,
Aktiviteter til polterabend
Indhold

  Polterabend er en sjov tradition for den kommende brud og gom. Men det er ofte svært at komme i tanke om sjove aktiviteter til et polterabend. Her kommer 20 forskellige aktiviteter til polterabend, så du kan give bruden og gommen en uforglemmelig dag.

  De Klassiske Aktiviteter

  Aktiviteter til polterabend - vinsmagning

  Strip

  Strip er måske en af de mest klassiske og populære aktiviteter til polterabend. Strip bliver ihærdigt booket til alle køn og er ofte en sjov og lidt grænseoverskridende aktivitet, der får folk til at grine, pifte, klappe og huje.

  For at strip bliver en god oplevelse for alle, er det selvfølgelig vigtigt at sikre sig, at den kommende gom og brud er tilpas med, at der bliver bestilt en stripper – det gælder både hvis stripperen er til dem selv, og hvis stripperen er tiltænkt deres partner.

  Øl- eller Vinsmagning

  Øl- og vinsmagning er en sjov aktivitet at inkludere i polterabenden. Det giver jer mulighed for at prøve forskellige øl og vine og lære mere om deres smag, aroma og historie – selvom denne viden sjældent hænger ved i mere end 2 minutter.

  Det er en god måde at starte festen på, da det kan hjælpe med at sætte festlig stemningen og skabe en hyggelig og afslappet atmosfære. Det er en god måde for folk at lære hinanden at kende og få en uforglemmelig start på dagen.

  Croquis

  Croquis eller nøgenmodeltegning er en unik og kreativ aktivitet at inkludere til en polterabend. Det involverer normalt en professionel nøgenmodel, der sidder eller står i en række forskellige stillinger, mens deltagerne tegner eller maler. Det er en sjov og udfordrende aktivitet, der kan hjælpe med at løsne stemningen.

  Croquis er desuden et godt alternativ til strip, hvis man ønsker noget, der er mindre grænseoverskridende men stadig ønsker elementet af nøgenhed.

  Gocart

  Gokart er en actionfyldt og adrenalinfyldt aktivitet til polterabend! Det giver jer mulighed for at konkurrere mod hinanden og få blodet til at pumpe rundt i kroppen.

  Vær opmærksom på at man ikke må køre gocart med alkohol i blodet, så hvis i planlægger gocart, kan det være en fordel at dette er en af de første aktiviteter på dagen. Og så kan taberen jo give en omgang bagefter.

  De Spiselige Aktiviteter

  Brunch

  En polterabend behøver ikke at være fuld af vilde aktiviteter og højt tempo. Nogle gange kan det være dejligt at tage en stille og rolig start på dagen med en lækker brunch.

  Hvis I ønsker en mere intim og personlig oplevelse, kan I arrangere en hjemmelavet brunch. Hvis I foretrækker at tage ud og spise brunch, så er der masser af gode muligheder for dette. Uanset hvad I vælger, så vil brunch være en hyggelig og afslappende måde at starte dagen på.

  Madlavningskursus

  Madlavningskursus er perfekt for madentusiaster! Det kan være alt fra en workshop i sushi-ruller, til grill-kursus eller flødebollekursus. Det giver jer mulighed for at lære hinanden bedre at kende og samarbejde på en anderledes måde, end I måske er vant til.

  Med et madlavningskursus som aktivitet til polterabend har I også sikret et af dagens måltider og kan dermed slå to fluer i ét smæk.

  Foodtruck

  En foodtruck kan være en lækker og sjov måde at spise på til jeres polterabend. Foodtrucks kan tilpasses til forskellige temaer og behov.

  En fordel ved at vælge en foodtruck til jeres polterabend er, at de er nemme at arrangere. I behøver ikke at bekymre jer om at lave mad eller at bestille bord på en restaurant. Og så kan I sørge for at foodtrucken kommer ud til jer – hvad end det er mellem to aktiviteter, eller hvis I holder polterabend et sted, hvor det kan være svært at skaffe mad. Foodtrucken kommer til jer, og maden er klar til at blive serveret.

  Foodtrucks fåes desuden i enhver prisklasse og starter fra under 100 kr./kuvert. Men vær opmærksom på om I er nok personer til at få en foodtruck ud.

  Fællesspisning

  Hvis I holder polterabend for begge parter den samme dag, kan det være en sjov idé at mødes til fællesspisning, når dagens aktiviteter er ved at være overstået.

  Fællesspisning er en god måde at mødes på og lære den anden parts venner og familie at kende. I kan snakke om dags aktiviteter og tage videre ud og feste sammen efter spisning.

  Fællesspisning er også en god måde til at få skrabet nok mennesker sammen til at bestille en foodtruck.

  De Svedige Aktiviteter

  Aktiviteter til polterabend - paintball

  Paintball

  Paintball er en spændende og actionfyldt aktivitet, der giver de fleste sved på panden. Det er helt sikkert en sjov og udfordrende aktivitet, der er med til at skabe et mindeværdigt øjeblik for alle.

  Hvis I er bekymrede for smerten fra paintball-kuglerne, kan I også overveje at spille lasergamer i stedet for.

  Danseundervisning

  Danseundervisning får altid smilet frem – uanset om man så er helt nybegynder og har to højre fødder, eller om man har helt styr på de forskellige stilarter. Danseundervisning kan være alt fra undervisning i pardans såsom salsa til solodans som hiphop.

  Danseundervisning kan hjælpe med at løsne stemningen og skabe en hyggelig og festlig atmosfære, samtidig med at I lærer noget nyt og udfordrende. Det er en aktivitet, der kan tilpasses forskellige niveauer og aldre. Og så er I klar til at ramme dansgulvet sidst på aften!

  Poledance

  Polterabend og poledance – det er en fantastisk kombination! Hvis I leder efter en sjov og anderledes aktivitet til jeres polterabend, så er poledance en fremragende mulighed.

  Forestil dig at se dine venner og familiemedlemmer prøve at balancere på en stang og udføre nogle vilde tricks. Dét kan med garanti føre til en masse grin og sjov, og det er en god måde at skabe en mindeværdig oplevelse sammen. Så hvis I vil prøve noget nyt og sjovt til jeres polterabend, hvorfor så ikke prøve poledance?

  Vandsport

  Vandsport er en perfekt aktivitet til polterabend – særligt i sommermånederne. Der er masser af muligheder at vælge imellem, såsom vandski, wakeboarding, kajakroning, jetski og meget mere.

  I kan konkurrere mod hinanden eller bare have det sjovt sammen og nyde den friske luft og hinandens selskab.

  De Rolige Aktiviteter

  Aktiviteter til polterabend - male keramik

  Male Keramik

  At male keramik er en hyggelig og kreativ aktivitet til jeres polterabend. Det er en afslappende og sjov aktivitet, som kan samle jer som gruppe og give jer mulighed for at udfolde jeres kreativitet.

  I kan vælge forskellige keramiske genstande, som I ønsker at male – alt fra krus og tallerkener til vaser og figurer. Det er samtidig en god måde at skabe nogle personlige og unikke souvenirs fra jeres polterabend.

  Indspille en Sang

  Hvis I er en gruppe af musikglade mennesker, så kan en sjov og hyggelig aktivitet til polterabend være at indspille en sang sammen.

  I kan vælge en sang, som I alle kan lide og som passer til lejligheden eller måske omskrive en sang, så den passer til den kommende brud eller gom.

  Det kan være en sjov og underholdende aktivitet, som vil give jer mange grin og gode minder. Og hvem ved, måske bliver jeres sang et verdensomspændende hit? Uanset hvad vil det være en oplevelse, som I vil huske og grine af mange år fremover.

  Wellness

  Er I på udkig efter en afslappende og hyggelig aktivitet til jeres polterabend, så kan en tur i wellness være det helt rigtige valg. En dag i wellness vil give jer mulighed for at slappe af og forkæle jer selv, efter gommen og bruden har haft en travl periode med bryllupsplanlægning.

  I kan slappe af i saunaen, jacuzzien eller poolen og nyde den afslappende atmosfære. I kan også forkæle jer selv med en massage eller ansigtsbehandling og virkelig få afslappet alle musklerne.

  Minigolf

  Hvis I leder efter en sjov og hyggelig aktivitet til jeres polterabend, så kan en tur til minigolfbanen være en fantastisk idé. Det kan være en god idé at tage en lille konkurrence med jer selv og sætte præmier på spil, så I kan blive endnu mere motiverede.

  I kan også vælge at nyde en drink eller en snack i mellem runderne, og på den måde skabe en hyggelig og afslappende stemning. En tur til minigolfbanen vil give jer mulighed for at grine sammen, udfordre hinanden og have det sjovt.

  De Budgetvenlige Aktiviteter

  Gæt & Grimasser

  At lege gæt og grimasser er en sjov og underholdende aktivitet til polterabend, der vil sætte gang i lattermusklerne, uden I skal til at betale for endnu en aktivitet. Det er en enkel leg, hvor man danner hold og skiftes til at udføre forskellige udfordringer, mens holdet gætter, hvad man prøver at forestille.

  Udfordringerne kan være alt fra kendte personer og dyr til genstande og situationer. Det vigtigste er, at personen, der udfører udfordringen, ikke må sige noget eller lave lyde – kun bruge kropssprog og ansigtsudtryk.

  En sjov kategori til polterabend er “bryllupstraditioner” – enten danske eller udenlandske traditioner.

  Quiz om Partner

  Skal du bruge en sjov lille leg i løbet af dagen, så er en quiz om hovedpersonens kommende ægtefælle en fremragende idé.

  Kontakt partneren inden polterabend og få dem til at svare på en række spørgsmål, som den kommende brud eller gom så skal svare på til polterabend.

  Stil eventuelt nogle mærkelige og sjove spørgsmål, som er svære at svare på – det giver et smil på læberne og et godt grin blandt gæsterne! Du kan også lade gæsterne gætte med på quizzen.

  Spil

  Mangler I en budgetvenlig aktivitet til polterabend, så er det en god mulighed at spille spil. Det er en god måde at komme tættere på hinanden og have mulighed for at snakke og hygge sig sammen.

  I kan tage på spillecafé eller hygge jer sammen derhjemme med en masse forskellige spil.

  Olympiade

  En anden god idé til en budgetvenlig aktivitet til polterabend er at arrangere en olympiade, hvor I skal dyste i en række aktiviteter og til sidst kåre en overordnet vinder af olympiaden.

  Aktiviteter I kan dyste i kan variere meget, og I kan både lave aktiviteter der er med og uden alkohol – men husk at alle skal kunne være med, hvad end der er nogle med som kører, er gravide eller bare ikke drikker.